Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zafer Partisi Yalova Başkan Adayı Yıldırım YTSO’yu ziyaret etti

Zafer Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Mevlüt Yıldırım, meclis üyesi adayları ile birlikte Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek’i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2024 02:46
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2024 02:46
Kaynak: Murat Can Aytemur
Zafer Partisi Yalova Başkan Adayı Yıldırım YTSO’yu ziyaret etti

31 Mart Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kala saha çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Zafer Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Mevlüt Yıldırım gerçekleştirdiği esnaf, vatandaş, kamu kurum ve oda ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Adayı Yıldırım son olarak meclis üyesi adayları ile birlikte Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek’i makamında ziyaret etti.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek ile bir araya gelen Zafer Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Mevlüt Yıldırım ziyarette yerel seçim çalışmalarından ve projelerinden bahsederek, Yalova’nın gündemi, sorunları ve yaklaşmakta olan yerel seçimlere dair görüş alışverişinde bulundu.

Zafer Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Mevlüt Yıldırım ziyaretin ardından yaptığı paylaşımda “Zafer Partisi Yalova İl Teşkilatı ve Meclis Üyesi Adaylarımızla ziyaret ettiğimiz YTSO Bşk. Sn. Cemil Demiryürek Beye projelerimizi ve saha ziyaretlerimizi anlattık. Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili görüş alışverişinde bulunduğumuz Değerli başkanımıza misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ederiz.” İfadesinde bulundu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.