Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yele seçim ziyaretlerini hızlı bir şekilde sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, Çiftlikköy’ün önemli mahallelerinden olan Siteler Mahallesi’ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 01:53
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 01:53
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Yele seçim ziyaretlerini hızlı bir şekilde sürdürüyor

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi yaklaşırken adaylar saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Her gün farklı konumlarda gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında pek çok vatandaş ile bir araya geliniyor. Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele’de seçim süreci içerisinde isminden sıkça bahsettiren kişiler arasında yerini koruyor. Yele, saha çalışmaları kapsamında adım adım Çiftlikköy’ün mahallelerini dolaşıp vatandaş ve esnaf ile ilçenin sorunları, çözüm önerileri ve projelerinden bahsetmeyi sürdürürken, son olarak Siteler Mahallesi’ne ziyarette bulundu.

Çiftlikköy’ün önemli mahalleleri arasında yer alan Siteler Mahallesi’ni ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, mahallede bulunan bir kahvehaneye konuk oldu ve orada bulunan çok sayıda vatandaş ile Çiftlikköy ve Siteler hakkında karşılıklı istişarelerde bulundu. Esnaf ile de mahallenin sorunları ve çözüm yöntemleri hakkında sohbet eden Yele, seçimi kazanıp göreve geldiği takdirde hayata geçirmek istediği projelerinden bahsetmeyi de ihmal etmedi. Yele, gerçekleştirdiği Sultaniye ziyareti sonrasında yapmış olduğu açıklamada, ‘’ Esnaflarımızla ve kahvehanelerdeki vatandaşlarımızla selamlaştık. Siteler bu dönem çok farklı. Başaracağız’’ dedi.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.