Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Yalova’yı, ‘Üretken Belediyecilik’ İle Tanıştırdık”

MHP Yalova İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan, MHP’li belediyelerin Yalova’da ‘Üretken Belediyecilik’ anlayışıyla hizmet verdiklerini söyledi. Güldoğan, Teşvikiye, Esenköy ve Armutlu Belediyelerinin yaptıkları projeleri anlattı

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2023 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2023 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
“Yalova’yı, ‘Üretken Belediyecilik’ İle Tanıştırdık”

MHP Yalova İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan, MHP olarak ‘Üretken Belediyecilik’ anlayışına sahip olduklarını belirtti. Güldoğan, Yalova’da 1 ilçe, 2 belde olmak üzere 3 belediyelerinin vatandaştan bugüne kadar bir tek şikayet dahi almadıklarını, tam tersine sürekli memnuniyet ve teşekkür içeren geri dönüşler aldıklarını ifade etti.

Güldoğan, yaptığı açıklamada MHP’nin 2019 seçimlerinde belediye sayısını ve oy oranlarını ciddi şekilde arttırdığını hatırlattı. Güldoğan, “MHP’nin geliştirdiği Üretken Belediyecilik sistemi ülkede önemli bir rağbet görmeye başladı. Yalova’daki 3 belediyemizle ilgili aldığımız memnuniyet içerikli geri dönüşler bu sistemin Yalova’da da beğenildiğini ortaya koyuyor” dedi.

Güldoğan, Esenköy, Teşvikiye ve Armutlu belediye başkanlarıyla da her zaman istişare halinde olduklarını söyledi. Güldoğan, bu belediyelerin yaptıkları projeleri şöyle anlattı; “Mesela Teşvikiye beldesini MHP’den önce ve MHP’den sonra olarak nitelemek lazım. Belde MHP’li belediye döneminde değişim geçirdi. Yapılan hizmetlerle belde muhteşem bir gelişim ve ilerleme gösterdi. Bu çalışmaları da kendi ekibi ile yapıyor. Teşvikiye’de teleferik projesi var. Erikli Yaylası’ndan şelaleler bölgesine kadar bin 300 metrelik teleferik yapımı düşünülüyor. Bu proje kısa bir süre içerisinde ihaleye çıkacak. Müthiş ve güzel bir çalışmadan bahsediyoruz. Yine su kemerleri projesi var Teşvikiye’de, bu kemerlerin yapımı devam ediyor. Beldeye tarihi bir yapı da kazandırıldı. Armutlu Belediyemiz ise sokak hayvanlarının rehabilitasyonu için bir merkez oluşturdu. Yaşlı Bakım Evi inşa ediliyor. O da bitme aşamasında. Arıtma tesisleri elde geçirildi. Armutlu gibi bir ilçe belediyesi için bunlar büyük projeler. Armutlu, Ege ve Akdeniz’deki turizm beldelerini aratmayacak noktaya geliyor. İlçede önemli oranlarda sıcak asfalt çalışmaları da yapıldı. İlçedeki termal sular kullanıma sunuldu. Esenköy Belediyesi’ne ise 400 metrekarelik yeni bir hizmet binası yapıldı. Belediyemizin kendi imkanları ile yaptığı bir bina burası. Sahil düzenlemeleri, tarihi dokusu korunarak hizmete sokulan meydanları ile birçok hizmet bu beldemizde de halkın hizmetine girdi."

HABER/M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.