Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu’nda yeni dönem! Yalova Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dilara Altan Oldu…

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde yapılan seçim sonucunda TOBB Yalova Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığına Dilara Altan seçildi. Altan’ın başkan yardımcıları ise Zekiye Baran Mutlu ve Nalan Saraçoğlu Yanar oldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2023 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2023 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu’nda yeni dönem! Yalova Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dilara Altan Oldu…

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğiyle faaliyet gösteren Yalova Kadın Girişimciler Kurulu’nun yeni yönetimi belli oldu. YTSO’da gerçekleştirilen seçimde, kadın girişimciler kendi aralarında İcra Komitesi Üyelerini belirledi. Seçimin ardından ilk toplantısını yapan İcra Komitesi, kendi içinde Başkan ve Başkan Yardımcılarını seçti. Buna göre, TOBB Yalova Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığına Dilara Altan oy birliği ile seçilirken, Başkan Yardımcılıklarına Zekiye Baran Mutlu ve Nalan Saraçoğlu Yanar getirildi. Yeni yönetimi ilk kutlayan isim ise, YTSO Başkanı Cemil Demiryürek oldu.

Demiryürek, kadın girişimcileri tebrik ederek, başarılar diledi. Demiryürek, “Kadın girişimcilerimiz, ekonomik ve sosyal hayata katkı sağlayan önemli bir güçtür. YTSO olarak kadın girişimcilerimize her zaman destek olmaya hazırız” dedi.
TOBB Yalova Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Dilara Altan da, “Kadın girişimciler olarak Yalova’nın kalkınması için çalışacağız. Bizlere güvenen ve destek veren herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.