Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova MHP İl Başkanı Güldoğan, istişare toplantısına katılacak

MHP Yalova İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan bugün Bursa’da düzenlenecek olan genişletilmiş bölge istişare toplantısına katılacak

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2023 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2023 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova MHP İl Başkanı Güldoğan, istişare toplantısına katılacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yalova İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan, 2024 yerel seçimleri hazırlıkları kapsamında Bursa’da düzenlenecek olan genişletilmiş bölge istişare toplantısına katılacak. Güldoğan, toplantıda MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’ın yanı sıra 7 ilin yönetici ve temsilcileriyle bir araya gelecek.

Toplantı, ‘2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu’ temasıyla 14 Ekim Cumartesi günü saat 12.00’de Bursa’da yapılacak. Yerel seçimlerde MHP’nin stratejisi, hedefleri ve aday belirleme sürecini değerlendirmeyi hedefleyen toplantıya katılacak olan Güldoğan ise Yalova’nın sorunları, talepleri ve beklentilerini dile getirecek. Ayrıca, Yalova’da MHP’nin gücünü ve potansiyelini arttırmak için neler yapılması gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulunacak. Güldoğan, toplantının MHP için verimli ve başarılı geçmesini temenni ederek toplantının ardından Yalova’ya döneceğini ve çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.