Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova MHP İl Başkanı Güldoğan, ‘Diyar Diyar Anadolu’ toplantısına katıldı

MHP Yalova İl Başkanı İhsan Güldoğan, il yönetimi ile birlikte Bursa’da gerçekleştirilen ve MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’ın başkanlık ettiği ‘2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu’ toplantısına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2023 00:42
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2023 00:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova MHP İl Başkanı Güldoğan, ‘Diyar Diyar Anadolu’ toplantısına katıldı

MHP Bursa İl Başkanlığı ev sahipliğinde Yalova, Balıkesir, Bilecik, Kütahya, Eskişehir, Bursa ve Afyonkarahisar teşkilatlarıyla yaklaşan yerel seçim hazırlıkları için Genişletilmiş Bursa Bölge İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. MHP Yalova İl Başkanı İhsan Güldoğan da toplantıya il yönetimi ile birlikte katıldı. Toplantının divan başkanlığı MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman yaptı. ‘2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu’ teması ile yapılan toplantıda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için belirlediği 7 gündem maddesi katılımcılara okundu. Gündem konuları üzerine il yönetimleri fikir alışverişi yaptı.


“Zillet belediyeciliği altında hizmetten yoksun kalan vatandaşlarımız hizmete kavuşacaktır”
Toplantıda konuşan Büyükataman, il başkanlarına MHP Genel Başkanı Prof. Dr. Devlet Bahçeli’nin selamlarını iletti. 2024’te yapılacak yerel seçimlerde sandıktan Cumhur İttifakı’nın çıkacağını söyleyen Büyükataman, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda ‘2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu’ temasıyla mahalli idareler seçimlerinin Cumhur İttifakı’nın zaferi ile sonuçlanması için hep birlikte var gücümüzle çalışacağız. Önümüzdeki süreçte de Cumhur İttifakı olarak büyük bir heyecan ve uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürecek vatandaşlarımızı merkezi yönetimle uyumlu, üretken belediyecilikle buluşturacağız.

İnanıyorum ki 31 Mart 2024’te yapılacak mahalli idareler seçimleri, Cumhur İttifakı’nın zaferi ile sonuçlanacak ‘zillet belediyeciliği’ altında hizmetten yoksun kalan vatandaşlarımız beklentisiz destek ve kesintisiz hizmete kavuşacaktır. Allah’ın izni ve milletimizin kararı ile merkezden yerele istikrarı bozmadan umuda doğru yürüyecek ve yeni yüzyıl, lider Türkiye, üretken belediye hedeflerimize, hep birlikte ulaşacağız” şeklinde konuştu.


Güldoğan’a hediye verildi
MHP Bursa İl Başkanı Muhammed Tekin ise toplantıya katılan il başkanlarına çeşitli hediyeler sundu. Bu anlamda MHP Yalova İl Başkanı İhsan Güldoğan’a da teşekkür eden Tekin, toplantıya katılımlarından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Toplantının son derece verimli bir şekilde tamamlandığını ifade eden Güldoğan ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin verdiği talimatlar doğrultusunda seçimlere hazırlanacaklarını ve seçimden tam bir zaferle çıkacaklarını ifade etti.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.