Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova MHP’den Kamu-Sen’e hayırlı olsun ziyareti

MHP Yalova İl Başkanı İhsan Güldoğan, MHP Yalova Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun, Ülkü Ocakları Yalova İl Başkanı Serdar Uğur ve MHP İl Başkan Yardımcısı Ali Cesur, Kamu-Sen Yalova İl Başkanı Mustafa Deviren ve yönetimini yeni hizmet binasında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2024 07:16
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2024 16:25
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova MHP’den Kamu-Sen’e hayırlı olsun ziyareti

Kısa bir süre önce kendisine ait binasında hizmet vermeye başlayan Kamu-Sen Yalova Şube Başkanlığı MHP heyetini ağırladı. MHP Yalova İl Başkanı İhsan Güldoğan, MHP Yalova Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun, Ülkü Ocakları Yalova İl Başkanı Serdar Uğur ve MHP İl Başkan Yardımcısı Ali Cesur Kamu-Sen Yalova Şubesi’ni yeni binasında ziyaret etti. MHP heyetini Kamu-Sen Yalova İl Başkanı Mustafa Deviren ve yönetim kurulu üyeleri karşıladılar. MHP Yalova İl Başkanı İhsan Güldoğan, Kamu-Sen’in yeni binasının Yalova’ya ve kamu çalışanlarına hayırlı olmasını diledi. Güldoğan, “Bu güzel binayı Kamu-Sen’e kazandıran Kamu-Sen Yalova İl Başkanı Mustafa Deviren ve yönetimini kutluyorum. Kamu-Sen, Yalova’da kamu çalışanlarının haklarını savunan, sorunlarına çözüm arayan, ülke ve millet menfaatlerine bağlı bir sivil toplum kuruluşudur. MHP olarak Kamu-Sen’in yanındayız ve destekliyoruz.” dedi.

Kamu-Sen Yalova İl Başkanı Mustafa Deviren ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek MHP Yalova heyetine teşekkür etti. Deviren, “Türkiye Kamu-Sen Yalova İl Başkanlığı yeni hizmet binamıza Milliyetçi Hareket Partisi Yalova heyetinin ziyareti bizleri onurlandırdı. MHP Yalova İl Başkanı Sayın İhsan Güldoğan, MHP Yalova Merkez İlçe Başkanı Sayın Aydın Altun, Ülkü Ocakları Yalova İl Başkanı Sayın Serdar Uğur, MHP İl Başkan Yardımcısı Sayın Ali Cesur beyefendiler ziyaretimize gelerek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Kıymetli başkanlarımıza bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz. Kamu-Sen olarak Yalova’da kamu çalışanlarının sesi ve temsilcisi olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.