Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova İYİ Parti vatandaşlar ile bir araya geldi

İYİ Parti Yalova İl Teşkilatı, Başkan Osman Kendir ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak ile beraber Yalova esnafının sıkıntılarını dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2023 02:59
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2023 02:59
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova İYİ Parti vatandaşlar ile bir araya geldi

Yalova ziyaretinde, İYİ Parti Yalova İl Başkanlığı’nda partililer ile bir araya gelerek 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi hakkında istişarelerde bulundu ve basın açıklamasında bulundu. Sonrasında ise İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir ve partililerin katılımları ile birlikte Yalova sokaklarının nabzını tutmak adına esnafı dolaştı.

Gerçekleştirilen esnaf ziyaretlerinde, esnafın Yalova hakkındaki görüşleri ve önerileri, sıkıntıları dinlendi ve İYİ Parti’nin seçimi kazanması durumunda gerçekleştireceği bazı planlardan bahsedildi. Esnaf ziyaretinin yanı sıra Yalova’nın işlek bölgelerinden olan ve kafeleri ile ünlü Barış Sokak’ta gençlerin fikir ve görüşlerini dinleyerek sohbet gerçekleştiren İYİ Parti Yalova İl Teşkilatı ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak, çay ocağına uğrayarak yaşlı vatandaşların sıkıntılarını dinlemeyi de ihmal etmedi.

Gerçekleştirilen ziyaretler sonrası İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir kısa bir açıklamada bulunarak, ‘’Teşkilatımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı kıymetli İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak Başkanımıza teşekkürlerimizi sunarız’’ dedi.

Murat Can Aytemur
 

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.