Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Gelecek Partisi’nden Öğretmenler Günü ziyareti

Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Kürşat Emre Çandır ve Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Mehtap Bozman Ensarioğlu, Öğretmenler Günü dolayısıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2023 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2023 11:54
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Gelecek Partisi’nden Öğretmenler Günü ziyareti

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Kürşat Emre Çandır ve Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Mehtap Bozman Ensarioğlu ve partinin il yöneticileri bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler. Yalova Lisesi, Yalova Anadolu Lisesi, Yalova Anadolu İmam-Hatip Lisesi, Yalova Güzel Sanatlar Lisesi ve Güçlü Okulları’na konuk olan Çandır, Ensarioğlu ve beraberindekiler öğretmenlerle ve okul yöneticileri ile sohbet ettiler. Burada açıklamalarda bulunan Çandır, “Ben bir öğretmen çocuğuyum. Rahmetli babam ve annem de öğretmenlik yaptılar. Eşim de sınıf öğretmeni. Öğretmenlerimiz, her geçen gün daha fazla zorluklarla karşı karşıya kalıyor. Atama bekleyen binlerce öğretmenimizin durumu içler acısı. Ücretli öğretmenlik yapan öğretmenlerimiz, asgari ücret bile alamıyor” dedi.


"Okulların yeniden yapılması gerekli"
Ziyarette 1999 depremi öncesinde inşa edilen okulların yeniden yapılması gerektiğine de vurgu yapan Çandır, ayrıca Yalova’daki bazı okulların fiziki şartlarının eğitim öğretim için uygun olmadığını da dile getirerek, “99 depremi öncesinde yapılan birçok okul, hem öğrencilerimiz hem de öğretmenlerimiz için büyük bir risk teşkil etmektedir. Olası bir depremde, yıkılma riski olduğu için Yalova Belediyesi’ni Karizma İş Merkezi’ne taşıyan iktidar partisi yöneticileri, 99 depremi öncesinde yapılan 30-40 yıllık okulların yeniden inşası adına hiçbir adım atmamıştır. Güzel Sanatlar Lisesi, Bahçelievler İlköğretim Okulu, Öğretmen Yusuf Ziya İlköğretim Okulu gibi birçok okulun yeniden yapılması, hem öğretmenlerimiz hem de öğrencilerimizin geleceğe sağlıkla bakabilmek için şarttır” diye konuştu.
Ziyaretler, çiçek takdiminin ardından sona erdi.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.