Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Gelecek Partisi Belediye Başkan Adayı Çandır Yalovalılara seslendi

Gelecek Partisi’nden Yalova Belediye Başkan Adayı olan Eczacı Kürşat Emre Çandır, yaklaşmakta olan 31 Mart 2024 yerel seçimler öncesinde Yalova halkına açıklamalarda bulunmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2023 00:15
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2023 00:15
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Gelecek Partisi Belediye Başkan Adayı Çandır Yalovalılara seslendi

Yalova Belediye Başkan Adayı olan Eczacı Kürşat Emre Çandır “Kıymetli Yalovalı hemşehrilerimiz, Gelecek Partisi'nde, yaklaşık 4 yıldır süren siyasi mücadelemiz, Genel Başkanımız Sn. Ahmet Davutoğlu ve genel merkez yöneticilerimizin uygun görmeleri neticesinde, Yalova Belediye Başkan Adaylığı ile taçlanmıştır. Bizim için hayatımızın en anlamlı günlerinden birisidir. Bu yolculukta bendenizi yalnız bırakmayan, her vakit yolumuza yoldaş olan Gelecek Partisi Yalova İl Teşkilatı mensubu arkadaşlarıma, teveccühlerini her daim hissettiğim Yalovalı hemşehrilerime, genel merkez yöneticilerimize ve aileme teşekkürü bir borç bilirim. İfadesinde bulunarak;

“Şehrin "şehreminini" seçeceksiniz”

“Yeni Yüzyılın Yalova'sının temellerinin atılacağı önümüzdeki 5 yılın yöneticilerini seçecegimiz 31 Mart 2024 Tarihi, vereceğiniz kararla yaşayacağınız şehrin "şehreminini" seçeceksiniz. Yalova Belediyesi'nde adil, becerikli, yönetici vasıflarını sahip, şehrini seven, proje üreten bir ismi tercih etmek, hepimizin boynunun borcudur. Bu sebeplerle, 31 Mart Günü sandığa mutlaka gidelim. "Şehremini" seçelim. En kısa sürede görüşmek dileğiyle.” diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.