Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Yeniden Refah Partisi ziyaretlerine devam ediyor

Yeniden Refah Partisi Yalova Belediyesi Başkan Adayı Ayhan Polat, İl Teşkilatı ile birlikte seçim öncesi ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2023 04:46
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2023 04:46
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova’da Yeniden Refah Partisi ziyaretlerine devam ediyor

Yeniden Refah Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Ayhan Polat ile beraber il teşkilatından yöneticiler hafta başında ilk olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Yalova Şube yönetimine ziyaret gerçekleştirdi. Derneğin Yalova Şube Başkanı Özcan İla ve dernek yönetimi, Yeniden Refah Partisi Yalova İl Teşkilatını dernek merkezinde ağırladı.


Şehit aileleri ve gazilerin sorunları konuşuldu
Buluşmada şehit aileleri ve gazilerin yaşadıkları sıkıntılar ele alındı. Yakın dönemde vefat eden tüm şehitler için dua edilirken Polat, kentin sorunlarını bildiklerini, çözüm için bilgi, birikim ve tecrübeli bir ekiple sorunların çözüme kavuşturmayı hedeflediklerini söyledi. Polat, Başkan Özcan İla ve dernek yönetimine misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür etti.


Muhtar Osman Akgün ziyaret edildi
Yeniden Refah Partisi Yalova Teşkilatı’nın aynı gün içinde bir sonraki durağı Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Osman Akgün oldu. Ziyarette Bahçelievler Mahallesinin sorunları masaya yatırıldı. Muhtar Osman Akgün ve diğer 13 mahalle muhtarları ile kentin çehresini değiştirecek hizmetler için Yalova Belediye Başkanlığına aday olduğunu söyleyen Polat, “Geçmişte yaptıklarımız, gelecekte yapacaklarımızın teminatıdır” diyerek Yalova’nın çehresini değiştireceklerini söyledi.


100. Yıl, 100 Eser Karma Sergisi’ni gezdiler
Teşkilatın son durağı Yalova Kent Müzesi’ndeki 100. Yıl 100 Eser Karma Sergisi oldu. Yalova Geleneksel El Sanatları Kültür ve Turizm Derneği (YAGED) Başkanı Hülya Yılmaz'ın eşliğinde sergilenen eserler, Polat tarafından dikkatle incelendi. El emeği göz nuru eserler, Yeniden Refah Partili heyet tarafından çok beğenildi ve takdir gördü.
Yeniden Refah Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Ayhan Polat, “Başta Hülya Yılmaz olmak üzere, Huriye Baltacı (tezhip minyatür hocası), öğrenciler Gülşah Kalender, Rukiye Gülçen'e verdikleri emeklerinden dolayı kutluyor, bu tür sanatsal çalışmaların devamını diliyoruz” dedi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.