Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Çiftlikköy Ak Parti'den köy ziyaretleri

AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya ve beraberindeki heyet, Muhtarlar Günü dolayısıyla 9 köyde program düzenledi. Köylerdeki yatırımları inceleyen ve istişarelerde bulunan heyet, köy muhtarları ve halkıyla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2023 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2023 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Çiftlikköy Ak Parti'den köy ziyaretleri

AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya, İl Genel Meclis üyesi İdris Durmuş, Hayrullah Sarıhan ve AK Parti Çiftlikköy teşkilatı ile birlikte Çiftlikköy İlçesine bağlı 9 köyde program gerçekleştirdi. Program kapsamında Gacık, Laledere, Dereköy, Çukurköy, Burhaniye, İlyasköy, Denizçalı, Kabaklı ve Kılıç köylerini ziyaret eden heyet, bu vesile ile Muhtarların gününü de kutladılar.
Köylerde İl Özel İdaresinin tamamladığı ve devam eden yatırımları yerinde gören ve değerlendiren heyet, 2024 yılına ilişkin talep ve önerileri de dinledi. Programda köy muhtarları ve halkıyla sohbet eden AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya ve beraberindekiler, sorunları ve çözüm yollarını istişare etti.

AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya, yaptığı açıklamada, köylerin sorunlarını ve taleplerini yerinde tespit ederek planlamaları buna göre yaptıklarını söyledi. Köylere hizmet üretmekten mutluluk duyduklarını da belirten Kaya, “Muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyoruz. Onlar bizim en yakın çalışma arkadaşlarımızdır. Köylerimizin sorunlarını biliyoruz ve çözmek için çalışıyoruz. Yatırımlarımız devam ediyor. Köylülerimizin taleplerini de önemsiyoruz. Bu nedenle sorunları ve talepleri bizzat yerinde tespit edip çalışmalarımızı buna göre planlıyoruz” dedi.
Köy muhtarları ve vatandaşlar ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, AK Parti heyetine teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.