Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova CHP Milletvekili Tahsin Becan’dan Çiftlikköy çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Çiftlikköy İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulunarak, Yeni İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı’ya hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2023 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2023 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova CHP Milletvekili Tahsin Becan’dan Çiftlikköy çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Çiftlikköy İlçe Başkanlığına giderek geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Çiftlikköy İlçe kongresi sonucu CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı seçilen Savaş Kaşıkçı’ya ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaret, parti üyelerinin de katılımı ile gerçekleştirildi. Yalova, Çiftlikköy ve    Cumhuriyet Halk Partisi hakkında güncel konulardan istişare edilerek, sohbet edildi. CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Göreve yeni gelen CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçıya hayırlı olsun dileklerini ileterek görevinde başarılar diledi.

Ziyaret sonrasında parti üyeleri, Tahsin Becan ve Savaş Kaşıkçı ziyaretin anısına toplu fotoğraf çekildi. Gerçekleşen ziyaret sonrasında Savaş Kaşıkçı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘’ Ziyaretimize gelen Milletvekilimiz Sayın Tahsin Becan ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül veren tüm dostlarımıza nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için çok teşekkür ederim.’’ Diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.