Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova CHP Merkez İlçe Teşkilatı ziyaretlerine devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Merkez İlçe Teşkilatı, Merkez İlçe Başkanı Kemal Sürel ile beraber ziyaretlerine devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2023 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2023 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova CHP Merkez İlçe Teşkilatı ziyaretlerine devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Merkez İlçe Teşkilatı, bir süre önce göreve gelmiş olan CHP Yalova Merkez İlçe Başkanı Kemal Sürel ile birlikte, yapmış olduğu ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ‘’Rüstempaşa Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Dere Mahallesi, Bağlarbaşı Mahallesi, Süleymanbey Mahallesi ve Fevzi Çakmak Mahallesi’’ Muhtarları ile bir araya gelerek Yalova hakkında ve mahallelerin ihtiyaçları ve talepleri üzerine verimli geçtikleri belirtilen görüşmelerin yapıldığı ziyaretler gerçekleştiren CHP Merkez İlçe Teşkilatı bu hafta da Adnan Menderes Mahallesi ve Kazım Karabekir Mahallesini ziyaret etti.

Gerçekleştirilen Ziyaretlerde Adnan Menderes Mahallesi Muhtar Yardımcısı Hüseyin Uygun ve Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Recep Polat ile mahallelerdeki sorunlar konuşuldu ve bu sorunlara çözüm üretmek konusunda yapılabilecekler hakkında fikir alışverişlerinde bulunularak istişare gerçekleştirildi. Ziyaretin sonunda ise CHP Yalova Merkez İlçe Teşkilatı, muhtarlara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek ziyaretin anısına fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

Haber/Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.