Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova CHP Merkez İlçe Başkanı Erdem Doğancı, Kaşıkçı’ ya misafir oldu

Yalova Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Erdem Doğancı, Yalova İl Başkanlığına adaylığını açıklamasından sonra siyasete ilk adım attığı Çiftlikköy ilçesine giderek Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı’ya misafir oldu.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2023 00:38
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2023 00:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova CHP Merkez İlçe Başkanı Erdem Doğancı, Kaşıkçı’ ya misafir oldu

Yalova Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Erdem Doğancı’nın gerçekleştirmiş olduğu ziyarete Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı, İlçe Yönetim Kurulu ve Çiftlikköy, Taşköprü İl Delegeleri katılım sağladı. Düzenlenmiş olan toplantıda il başkanlığı ve Yalova hakkında karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunularak, istişare edildi ve Yalova Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Erdem Doğancı destek istedi ve toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Düzenlenen ziyaret sonrasında Yalova Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Erdem Doğancı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda,’’ Çiftlikköylü ağabeylerim, ablalarım ile pek çok anımızı tazeledik. İlk sandık görevim, ilk yönetim kurulum ve ilk bayrak asışımız gibi isim isim yazmakla bitiremeyeceğim kadar çok hikayemiz var. Bu ailenin her bir ferdi ile yol yürümek büyük bir onurdur, Çiftlikköy’e sözümüz Örgütten geliyoruz, örgütün sesi olmaya geliyoruz.’’ Dedi.

Haber/Murat Can Aytemur

  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.