Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova CHP’de Rıdvan Acar Kadıköy Belediye başkan aday adayı oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesinde son belediye başkan aday adayını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2023 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 17:15
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova CHP’de Rıdvan Acar Kadıköy Belediye başkan aday adayı oldu

CHP Yalova İl Başkanlığı’nda yerel seçimler için belediye başkan aday adayı olan isimler başvurularının son gününde dosyalarını parti teşkilatına teslim etti. CHP’de aday adaylık sürecinin son gününde Yalova’nın önemli isimlerinden Harun Karademir CHP’den Çınarcık Belediye Başkan aday adaylık başvurusunda bulundu. Ardından Kadıköy Belediye başkan aday adaylığını koyan Rıdvan Acar için parti il binasında tören düzenlendi. Törene CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, CHP İl Başkanı Erdem Doğancı ve CHP Genel Merkez İlçe Başkanı Kemal Sürel ve partililer katıldı.

CHP’den Çınarcık Belediye Başkan Aday Adayı olan Harun Karademir, aday adaylığı başvuru dosyalarını Tahsin Becan, Erdem Doğancı ve Kemal Sürel’e teslim etmesinin ardından Rıdvan Acar’a söz verildi. Karademir’in aday adaylığını koymasının ardından Rıdvan Acar da Kadıköy Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

Rıdvan Acar’ın aday adaylığında bulunmasının ardından söz alan CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı ise yapılan adaylıktan hoşnut olduğunu ifade etti. Rıdvan Acar’ın adaylığını koymasından dolayı kendisini tebrik eden Doğancı, “Rıdvan Acar’a çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Yalova’nın önemli eğitimcilerinden birisi olan Rıdvan Acar’ın partimize ve Yalova’mıza kayda değer faaliyetleri olacağına hiç şüphemiz yok. Sıklıkla söylediğim gibi adayımız olan her kim varsa parti teşkilatımızla onun yanında olacağız” şeklinde konuştu.

CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan da söz alarak konuşma yaptı. Acar’ı kutlayan Becan, “Rıdvan Acar kardeşimiz Yalova’da en önemli eğitimcilerimizin arasında geliyor. Kendisinin düşüncelerini, fikirlerini her açıdan destekliyorum ve bu süreçte kendisine destek olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Yalova’yı ve Yalovalıları tüm adaylarımızla birlikte hak ettiği yere getireceğiz. Çok çalışarak Yalova Belediyesi’ni alacağız” diye konuştu.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.