Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı'ya anlamlı ziyaret

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy İlçe Başkanlığı Olağan Kongresinde yapılan seçim sonucu Çiftlikköy İlçe Başkanı olarak seçilen Savaş Kaşıkçı'ya makamında, Çiftlikköy Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dokumacı'dan ziyaret gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2023 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2023 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı'ya anlamlı ziyaret

 Gerçekleştirilen ziyarette Çiftlikköy, yaklaşan yerel seçimler ve Cumhuriyet Halk Partisi hakkında istişarelerde bulunuldu ve CHP Çiftlikköy Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dokumacı Savaş Kaşıkçı'ya yeni görevinde başarılar dileyerek çiçek takdim etti ve sözlerine ekledi, ''Gençlik kollarından, belediye meclisine ardından ilçe başkanlığına uzanan siyasi kariyerinde ve yeni görevinde Savaş Kaşıkçı'ya başarılar dilerim.''

İlginizi Çekebilir... Yalova CHP Merkez İlçe Kemal Sürel dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün şu sözlerinden bahsetti, '' Gençler, cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.'' ve ardından Gençlik Kolları İlçe Başkanı Mustafa Dokumacı'ya nazik ziyareti ve hoş sohbeti için teşekkürlerini iletti, fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Murat Can Aytemur    .

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.