Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediye Başkanı Adayları Çandır ve Gürel'den dostluk maçı

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, Yalova Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek, Kurumlararası masa tenisi antrenmanında karşılaştığı, Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Eczacı Kürşat Emre Çandır ile bir dostluk maçı gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 13:49
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Belediye Başkanı Adayları Çandır ve Gürel'den dostluk maçı

Yalova’da seçim hareketliliği hız kesmeden devam ediyor. Adaylar saha çalışmaları kapsamında şehrin farklı lokasyonlarında sık sık ziyaretlerde bulunuyor ve vatandaşlar ile bir araya geliyor. Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, saha çalışmaları kapsamında gerçekleştirmiş olduğu, Yalova Gençlik Merkezi ziyaretinde bir diğer belediye başkan adayı olan Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Eczacı Kürşat Emre Çandır ile karşılaştı. Gürel, Yalova Gençlik Merkezi’ni ziyaret etmişken o esnada antrenman yapan kurumlararası masa tenisi sporcularına da başarılar ve kolaylıklar diledi. Devamında sporcular ile 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi hakkında istişarelerde bulunan Gürel, seçim süreci ile alakalı sohbet gerçekleştirdi.

Yalova Gençlik Merkezi ziyaretinde, kurumlararası masa tenisi antrenmanına da uğrayan Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Eczacı Kürşat Emre Çandır ile bir dostluk maçı gerçekleştirdi ve renkli anlara sahne oldu.

 

‘’Kazanan dostluk oldu’’

İkilinin gerçekleştirdiği dostluk maçı ardından kısa bir açıklamada bulunan Gürel sözlerinde, ‘’ Sporcu ve antrenörlerimize kolaylıklar diledikten sonra seçim çalışmasına kısa bir mola verdik. Gelecek Partisi’nin Yalova Belediye Başkan Adayı, sevgili dostum Kürşat Emre Çandır ile kısa süreliğine bir masa tenisi karşılaşması oynayıp biraz ter attık’’ ifadelerine yer verdi ve ‘’ Bu arada backhand’im fena değildir’’ diye ekledi. Maçın ardından açıklamada bulunan bir diğer isim ise Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Kürşat Emre Çandır oldu. Çandır sözlerinde, ‘’Siyaset bir araçtır. Amaçsa, toplumda huzur, güven ve kardeşlik tesis etmektir. Mağlubu olmayan maçın galibi dostluk oldu. Teşekkürler Mehmet Gürel Başkanım’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.