Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediye Başkan Adayı Kürşat Emre Çandır’dan kültür sanatla ilgili projeler

Yalova Belediye Başkan Adayı olan Kürşat Emre Çandır, Yalova’da Kültür ve Sanat alanında önemli adımlar atılacağından bahsetti.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2023 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2023 11:19
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Belediye Başkan Adayı Kürşat Emre Çandır’dan kültür sanatla ilgili projeler

31 Mart yerel seçimler öncesi Yalova’da da siyasi hareketlilik tüm hızıyla devam ediyor. Partiler seçim çalışmalarına hız kazandırmak adına günden güne çalışmalar gerçekleştirirken, açıklamalarda bulunuyor. Gelecek Partisi’nden Yalova Belediye Başkan Adayı olan Kürşat Emre Çandır seçimi kazandıkları takdirde faaliyete geçirilecek olan çalışmalardan bahsetti.

Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Kürşat Emre Çandır açıklamasında; “Yalova Halkımız, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından görevi bize teslim ederse, Kültür ve Sanat alanında önemli adımlar atacağız. Yürüyen Köşk’ü tüm Türkiye tanıyacak, her fırsatta şehrin turizmine katkı verecek adımlar atacağız. Bu amaçla düzenleyeceğimiz Amatör Korolar Festivali'yle, tüm Türkiye’den Amatör Türk Sanat ve Halk Müziği Korolarını Yalova'ya davet edeceğiz.

Yaz döneminde, yaklaşık bir ay boyunca, şehrimize gelen koro mensupları, 3 günlük şehir turu ve finalde konser programı ile şehir ekonomisine katkı verecek, konaklayacak, sanatlarını icra edecek, şehirlerine geri döndüklerinde ise, yaşadıkları şehirlerde adeta Yalova'mızın bir fahri hemşerisi gibi tanıtımını yapacak.
Kazanan Yalova olacak.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.