Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Başkan Adayı Çandır ve Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Mesih Şahin sahaya indi

Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Eczacı Kürşat Emre Çandır, Yalova’ya ziyarette bulunan Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Mesih Şahin ile birlikte sahaya inerek esnafları ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 02:16
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 02:16
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Başkan Adayı Çandır ve Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Mesih Şahin sahaya indi

Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Eczacı Kürşat Emre Çandır, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında birlikte yol aldığı arkadaşları ile saha çalışmalarına kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. Çandır, ekip arkadaşları ve Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Mesih Şahin, Yalova Merkez’de bulunan esnaflar ile bir araya geldi.

Çandır ve Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Mesih Şahin, tek tek işyerlerinde esnafları ziyaret ederek, talep ve sıkıntıları yerinde dinledi. Ziyaret sırasında esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Eczacı Kürşat Emre Çandır, “Sizlere verdiğimiz broşürleri atmayın” diyerek bahsettiği seçim projelerinin yer aldığı broşürleri dağıttı. Ziyarette, Yalova esnafları ve vatandaşlar da Başkan Aday’ı Çandır’a 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde başarılar dilediler.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.