Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Armutlu CHP’de Ali Çetinkaya güven tazeledi

CHP Yalova İl Teşkilatı ilçe kongrelerini Armutlu kongresi ile tamamladı. Tek liste ile gerçekleşen kongrede yeniden başkan seçilen Ali Çetinkaya güven tazeledi

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2023 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2023 08:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Armutlu CHP’de Ali Çetinkaya güven tazeledi

CHP Armutlu İlçe Kongresi, Armutlu Belediyesi Toplantı Salonunda yoğun bir katılımla gerçekleşti. Tek listeyle gidilen kongrede, mevcut ilçe başkanı Ali Çetinkaya, oybirliğiyle yeniden seçildi. Çetinkaya, yeni dönemde de Armutlu’yu en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.

Yalova Armutlu CHP’de Ali Çetinkaya

Kongreye, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, İl Başkanı Muttalip Tunç, Yalova eski belediye başkanı Vefa Salman, Bursa eski Milletvekili Erkan Aydın, milli futbolcu Ali Kemal Denizci, ilçe başkanları ve yöneticileri katıldı. Kongrenin divan başkanlığını ise CHP Bursa eski milletvekili Erkan Aydın yaptı.

Yalova Armutlu CHP’de Ali Çetinkaya  1

Kongrede konuşan Ali Çetinkaya, kendisini ve yönetimini tekrar görevlendiren delegelere ve dostlara teşekkür etti. Çetinkaya, “Partimizin 12. olağan kongresinde şahsımı ve yönetici arkadaşlarımı tekrar görevlendiren tüm delegasyona ve dostlara teşekkür ediyorum. Ayrıca katılımıyla bizleri onurlandıran değerli misafirlerimize de minnettarız. Yeni dönemde de Armutlu’nun sorunlarına çözüm üretmek ve partimizi daha ileriye taşımak için çalışacağız” dedi.

Yalova Armutlu CHP’de Ali Çetinkaya 2

Yalova Milletvekili Tahsin Becan ise Ali Çetinkaya ve yönetimini tebrik ederek, yeni dönemde de başarılar diledi. Becan, “Armutlu ilçemizde yeni dönemde tekrar seçilen Ali Çetinkaya başkanımızı ve yönetim kurulunu kutluyorum. Yeni dönemde de Armutlu’yu en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Partimizin ilçe kongreleri tamamlanmış oldu. Önümüzdeki aylarda ise il kongremizi yapacağız. Bu süreçte tüm partililerimizin birlik ve beraberlik içinde olmasını istiyorum” diye konuştu.

M. Tunç Tanrıverdi / Yalova Hayat

Kongrede yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri şöyle; Ömer Alkan, Ersin Boyacı, Zeki Çoban, İbrahim Demir, Tahsin Kosova, Ali Mısırlı, Emine Öztürk, Bekir Pamuk, Alaatin Sarıca ve Osman Zeki Sarı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.