Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova AK Parti’de Arslan, meclis üyeliği için aday adayı

Yalova’nın tanınan isimlerinden İbrahim Arslan, Yalova Belediye Meclis Üyeliği için başvurusunu gerçekleştirdi. Evraklarını AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü’ye teslim eden Arslan, Yalova için meclis bünyesinde hizmet üretmen istediği için bu kararı aldığını ifade etti

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2023 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 13:27
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova AK Parti’de Arslan, meclis üyeliği için aday adayı

AK Parti İl Binasına kalabalık bir grupla birlikte gelen İbrahim Arslan, Yalova Belediye Meclisi Üyeliği aday adaylık dilekçesini AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü’ye verdi. Güçlü ise Arslan’a çıktığı yolda başarılar diledi.
Bugüne kadar STK’lar ve partideki çalışmaları ile Yalova’ya hizmet ettiğini ancak bu hizmetlerini Yalova Belediye Meclisi’ne girerek bir adım öteye taşımak istediğini ifade eden Arslan, “Yalova’nın sorunlarını yakından biliyorum ve çözüm üretmek için elimden geleni yapacağım. Yalova Belediye Meclisi’nde AK Parti’nin güçlü bir sesi olmak istiyorum. Yalova halkının talep ve beklentilerini meclise taşımak, belediyenin çalışmalarını denetlemek ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket etmek için aday adayı oldum. Rabbim nasip ederse, Yalova Belediye Meclisi’nde hizmet etmek istiyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.