Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vekil Becan kabul oyu kullandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Şerafettin Can Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesinin yok hükmünde olduğuna yönelik Anayasa Mahkemesi kararının okunması ve bu konuya dair CHP TBMM grubunun da imzasıyla verilen genel görüşme açılmasına dair kabul oyu kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2024 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2024 14:36
Kaynak: Murat Can Aytemur
Vekil Becan kabul oyu kullandı

CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, TBMM'de önemli bir oylamada Şerafettin Can Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesinin yok hükmünde olduğuna dair Anayasa Mahkemesi kararının okunması ve CHP TBMM grubunun da imzasıyla verilen genel görüşme açılmasına dair kabul oyu kullandı. Vekil Becan, Atalay’ın vekilliğinin hukuken geçerli olduğunu belirterek, bu kararın TBMM’de dikkate alınması gerektiğini ifade etti. Ayrıca, CHP'nin bu konudaki tutumunu ve genel görüşme talebini desteklediğini vurguladı.

‘’Kınıyorum’’

CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan konu ile alakalı olarak yapmış olduğu açıklamada, ‘’Hatay’ın seçilmiş milletvekili Can Atalay için bir araya geldiğimiz Olağanüstü TBMM Genel Kurulu'nda çıkan kavga sonucu Gazi Meclisimize kan bulaştı. Bir daha böyle görüntülerin yaşanmaması dileğiyle şiddetin her türlüsünü kınıyorum. Şerafettin Can Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesinin yok hükmünde olduğuna yönelik Anayasa Mahkemesi kararının okunması ve bu konuya dair CHP TBMM grubumuzun da imzasıyla verilen genel görüşme açılmasına dair oylamada Kabul oyumu kullandım’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.