Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TBBM'den İsrail'in saldırısına tepki! 6 Parti ortak bildirge yayınladı...

Hamas güçlerinin başlattığı saldırılara karşılık vermeye başlayan İsrail Gazze'yi gece günüz durmadan vuruyor. Gazze Şeridi'ndeki El-Mamedani Hastanesine salıdırıda bulundu en az kişi 1000 hayatını kaybetti. Yaşanan katliamdan dolayı her kesimden büyük tepkilere açtı! İsrail'in hain saldırısına karşı Bir tepkide Türkiye Büyük Meclisi'nden geldi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2023 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2023 08:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
TBBM'den İsrail'in saldırısına tepki! 6 Parti ortak bildirge yayınladı...

Hamas güçlerinin başlattığı saldırılara karşılık vermeye başlayan İsrail Gazze'yi gece günüz durmadan vuruyor. Gazze şehri abluka altında İsrail'in Filistin'e karşı saldırı şiddeti artık üst düzeye çıktı dün akşam saatlerinde Gazze Şeridi'ndeki El-Mamedani Hastanesine salıdırıda bulundu en az kişi 1000 hayatını kaybetti.

İçinde binden fazla hasta, hasta yakını, doktor ve sığınmacının olduğu öğrenilen el-Ehli Baptist Hastanesine düzenlenen saldırı,  yürekler sızlatan görüntülere gözler önüne serdi. Yaşanan katliamdan dolayı her kesimden büyük tepkilere  açtı! İsrail'in hain saldırısına karşı Bir tepkide Türkiye Büyük Meclisi'nden geldi. 

6 Siyasi Partiden Ortak Görüş

TBMM'de  grubu bulunan 6 siyasal partinin yayımladığı ortak bildiride, İsrail'in Gazze'de hastaneleri hedef alan , "İnsanlık suçu olan bu saldırıları en şiddetli biçimde kınıyoruz." denildi. TBMM olarak AK Parti, CHP, YSP, MHP, İYİ Parti ve SP grup başkanvekillerinin ortak imzasıylamzasıyla yayımlanan bildiride, Filistin ve İsrail'deki gelişmelerin yakından takip edildiğinin altı çizildi ve , şu ifadelere yer verildi: "Gazze de Al Ahli ve Al Mamedani Hastanelerinin hedef alınması sonucunda yüzlerce Filistinlinin hayatını kaybetmesinden ve bir o kadarının da yaralanmasından derin üzüntü duyuyoruz.

İnsanlık suçu olan bu saldırıları en şiddetli biçimde kınıyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.