Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tahsin Becan tamamlanan bütçe görüşmeleri sonrasında açıklamalarda bulundu

CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, 2024 yılı bütçe görüşmelerinin sona ermesiyle birlikte mecliste değindiği konulardan bahsetti.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2023 03:50
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2023 03:50
Kaynak: Murat Can Aytemur
Tahsin Becan tamamlanan bütçe görüşmeleri sonrasında açıklamalarda bulundu

CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, sona eren bütçe görüşmelerinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada” Bütçe maratonunun sonuna geldik. TBMM Genel Kurulunda kapanış görüşmelerini gerçekleştiriyoruz. İktidar, “Büyüme, kalkınma, istihdam ve “refah” hikayeleri anlatadursun, bizleri oylarıyla milli iradenin temsilcisi olarak Yüce Meclis’te görevlendiren halkımızın gerçeği bambaşka! Ev ekonomisi alev alev yanıyor. Fiyatlar kontrolden çıktı. Enflasyon ceplerinize girecek helal kazancınızın, alın terinizin karşılığı olan maaşlarınızın daha hesaplara yatmadan erimesine sebep oluyor. Emeklisi, genci, kadını çaresiz. 15’inci gününe geldiğimiz Bütçe görüşmelerinde bu gerçekleri dile getirdik ve iktidardan halkın bütçesini yapmasını talep ettik. Sonuç ortada! Yeni yılda ne yazık ki hepimizi daha zor günler bekliyor. Halkını düşünmeyenlerin şatafatlarından ve çıkarlarından vazgeçmedikleri bu bütçeye ret oyu vereceğiz.” ifadesinde bulundu.

Becan bir diğer açıklamasında ise “İki haftayı geçen Bütçe maratonunu tamamladık. Halkımıza günde 357 lirayı reva gören, buna karşın sarayın günlük masrafı için 33 milyon lirayı gözden çıkaran iktidarın “yoksulluk” bütçesine “hayır” dedim.” Diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.