Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Savaş Kaşıkçı’dan Özgür Özel’e tebrik

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı, Cumhuriyet Halk Partisi Yeni Genel Başkanı Özgür Özel’i tebrik etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2023 05:16
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2023 05:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Savaş Kaşıkçı’dan Özgür Özel’e tebrik

Pazar gecesi gerçekleştirilen CHP Kurultayında 2. tur oylamasında sonucunda Özgür Özel, rakibi olan Kemal Kılıçdaroğlu’ndan 276 oy daha fazla alarak CHP’nin yeni Genel Başkanı seçilmişti. Seçimi kazanan Özel’i, içlerinde İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’de olmak üzere pek çok siyasi tebrik etti. Seçim sonuçlarının açıklanması ardından Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı’da Yeni Genel Başkan Özgür Özel’i tebrik edenler arasında yer aldı.   ‘’Demokrasi şöleni, eşitlik ve kardeşlik’’

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı seçim sonuçlarının açıklanması ardından göreve gelen Cumhuriyet Halk Partisi Yeni Genel Başkanı Özgür Özel’i tebrik ettiği. Kaşıkçı sözlerinde şu ifadelere yer verdi, ‘’Demokrasi şöleni, eşitlik ve kardeşlik içerisinde geçen 38.Olağan Cumhuriyet Halk Partisi Kurultayı’nda Genel Başkanımız seçilen Özgür Özel’i tebrik eder, kurultayımızın partim ve ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim.’’ Kaşıkçı sözlerinin devamında ise Eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu unutmadı ve Cumhuriyet Halk Partisi için yaptıkları adına teşekkür ederek, ‘’ Genel Başkanlık görevine geldiği ilk günden itibaren, Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerine dinamizmi getirmiş, adalet yürüyüşüyle milyonların adalet talebini gündeme getiren Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na partimize verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu ülke, bu parti ve bu ülkenin güzel insanları için hak arayışları, eylemleri, söylemleri ve yaptıkları hiçbir zaman için unutulmayacak.’’ Diye belirtti. Sözlerinin sonunda ise, ‘’ Kurultayımız sonucunda çıkan sonuç, partimize ve ülkemize hayırlı olsun. Hep birlikte daha iyi bir Türkiye için, daha iyi bir Cumhuriyet Halk Partisi için yılmadan çalışmaya, umutsuzluğa kapılmadan ülkemiz ve Cumhuriyet Halk Partisi için emek vermeye devam edeceğiz. Yenilenmiş kadrolarımız ve yenilenmiş örgütümüz ile birlikte yerel seçimde sosyal demokrasi rüzgarı estirmeye hazırız.’’ Dedi.

Haber/Murat Can Aytemur

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.