Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Recep Hacı’dan Filenin Sultanlarına tam destek

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Recep Hacı, Çiftlikköy Belediyespor ile Gölcük İhsaniye karşılaşmasını izledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2024 04:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2024 04:50
Kaynak: Murat Can Aytemur
Recep Hacı’dan Filenin Sultanlarına tam destek

Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı 12’de 12 yaparak Play-Off’lara adını yazdırmayı başardı. Yalova 90.Yıl Spor Salonu’nda Cadence Gölcük İhsaniye Voleybol Takımı ile gerçekleştirilen maçın tribününde AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Recep Hacı, AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya ve AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol yer aldı. Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın son maçında filenin sultanlarını yalnız bırakmayan Hacı, galibiyet ile sonuçlanan maç sonrası sahaya inerek, Play- Off’u garantileyen Çiftlikköy’ün Sultanlarını tebrik etti.

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Recep Hacı maçın ardından yaptığı paylaşımda “Çiftlikköy Belediyespor Voleybol takımının galibiyet ile sonuçlanan maçına katılım sağladık. Filenin Sultanlarını tebrik ediyorum.” İfadesinde bulundu.

Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı kendi evinde Cadence Gölcük İhsaniye Voleybol Takımı ile karşılaştı. İlk seti 20-25 geride bırakan Çiftlikköy Belediyespor ikinci seti 25-22, üçüncü seti 25-21 dördüncü seti ise 25-11’lik skor ile tamamlayarak rakibini kendi evinde 3-1 mağlup etti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.