Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muharrem İnce’den beklenen açıklama! Seçime yalnız giriyor

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yerel seçimlere ilişkin CHP ile yaptığı görüşmenin ardından partisinin izleyeceği yol haritasını Cuma günü açıklayacağını duyurmuştu. Muharrem İnce bugün saat 11.00’de başlayan açıklamasında CHP ile ittifak kapılarını kapattığını ve 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere yalnız gireceklerini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2024 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2024 11:51
Kaynak: Hilal Baldemir
Muharrem İnce’den beklenen açıklama! Seçime yalnız giriyor

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin yerel seçimlerde nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusu olmuştu. CHP’den Muharrem İnce’ye belediye başkan adaylığı teklifi gittiği iddiaları konuşulurken geçtiğimiz hafta İnce ve Özel bir toplantı gerçekleştirmişti.

Bu toplantıda ikilinin yerel seçimlere ilişkin ittifak kurma düşüncesini konuştuğu ve ortak bir yol haritası üzerine görüştüğü öğrenilmişti fakat toplantının ardından iki liderden de bir açıklama gelmemişti.

Seçimlere kısa süre kala gözler Muharrem İnce’ye çevrildi. İnce geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı üzerinden Cuma gününe dikkat çekerek önemli bir açıklama yapacağını söylemişti.

Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçime dair partisinin yol haritasını açıklamak üzere bugün kamera karşısına çıktı.

Konuşmasında CHP'ye ağır sözlerle yüklenen İnce "Türkiye'nin yeni bir nefese ihtiyacı vardır. O nefes üçüncü yoldur. Yolumuz, Türkiye'yi ayrıştıran değil birleştirenlerin yoludur. Türkiye'de her kesimden oy alma potansiyeli olan tek parti Memleket Partisi'dir. Girebildiğimiz her yerde seçime gireceğiz." dedi.

Muharrem İnce konuşmasının ardından partisinin yerel seçime girecek 13 adayını da duyurdu.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.