Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Yerel Seçime dair ‘3 Ana Hedef’ açıkladı!

MHP yerel seçime dair ilk açıklamasını yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi, yerel seçimlere dair 3 ana hedef belirledi. MHP bu 3 ana hedefi, "merkezi ve yerel yönetimin uyum içinde çalışması", "büyükşehirlerin kazanılması" ve "depremden etkilenen 11 ilde Cumhur İttifakı'nın mutlak zaferi" olarak belirledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2023 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2023 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
MHP Yerel Seçime dair ‘3 Ana Hedef’ açıkladı!

Yerel seçimler yaklaşırken her parti seçime hangi hedeflerle girdiğini ve nasıl bir yol izleyeceğini açıklamaya başladı. Partilerin çıkaracağı adaylar henüz belli değilken hedefler belli olmaya başladı.

MHP, yerel seçim çalışmalarını ‘3 Ana Hedef’ yani, "merkezi ve yerel yönetimin uyum içinde çalışması", "büyükşehirlerin kazanılması" ve "depremden etkilenen 11 ilde Cumhur İttifakı'nın mutlak zaferi" hedefiyle yürütecek.

Kulislerden edinilen bilgilere göre MHP'de, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin, temmuzda "2024'e Doğru, Diyar Diyar Anadolu" temasıyla yerel seçimlere hazırlık sürecini başlatmasının ardından çalışmalara hız verildiği öğrenildi.

Ayrıca MHP’de yerel seçim sloganlarının da belirlendiği öğrenildi.  MHP, seçim stratejisini, "İstikrar ve Hizmet İçin, Uyumlu Yönetimle, Umutlu Geleceğe" ve "Merkezden Yerele İstikrarı Bozmadan Umuda Doğru" sloganları üzerine kurdu.

MHP'li belediye sayısını 31 Mart 2024'te yapılacak seçimde artırmayı hedefleyen parti, 2019 yerel seçimlerinde bir büyükşehir (Manisa), 10 il, 133 ilçe ve 88 belde olmak üzere 232 belediye kazanmıştı.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.