Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Çınarcık Seçim Ofisi açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çınarcık İlçe Seçim Ofisi, düzenlenen törenle açıldı. Açılışa MHP Yalova İl Başkanı İhsan Gündoğan, Çınarcık İlçe Başkanı Mert Yılmaz, Çınarcık Belediye Başkan Adayı Leyla Kılıç, parti yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2024 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2024 12:19
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
MHP Çınarcık Seçim Ofisi açıldı

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimlerine hızla hazırlanan MHP, Çınarcık’ta oluşturulan seçim ofisini düzenlenen törenle açtı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen ofis açılışı öncesinde söz alan MHP Yalova İl Başkanı İhsan Güldoğan, Çınarcık’ı MHP’nin belediyecilik anlayışı ile tanıştıracaklarını ifade etti.

"Çınarcık'ta zafere ulaşacağız"

Törende bir konuşma yapan MHP Yalova İl Başkanı İhsan Gündoğan, "Çınarcık'ta seçim ofisimizi açarak hayırlı olsun diyoruz. Bu seçim ofisi, 2024 yerel seçimlerinde Çınarcık'ta zafere ulaşmamız için önemli bir merkez olacaktır. Çınarcık'ta adayımız Leyla Kılıç'a ve tüm ekibimize güveniyoruz. Çınarcık'ı MHP'nin ilkelerine ve değerlerine uygun şekilde yöneteceğimize inanıyoruz" dedi.

"Çınarcık'a hizmet etmek için hazırım"

MHP Yalova İl Başkanı İhsan Güldoğan’ın ardından söz alan MHP Çınarcık Belediye Başkan Adayı Leyla Kılıç da yaptığı konuşmada, "Çınarcık'a hizmet etmek için hazırım. Seçim ofisimiz, Çınarcık'taki tüm hemşehrilerimizle buluşma noktamız olacak. Bu ofiste, Çınarcık'ın sorunlarını konuşacağız ve çözüm üreteceğiz. Çınarcık'ı daha güzel ve daha yaşanabilir bir şehir yapmak için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Konuşmaların ardından İl Başkanı Gündoğan, Yalova Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun, Çınarcık Belediye Başkan Adayı Leyla Kılıç ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Serdar Uygur tarafından kurdele kesilerek seçim ofisi açıldı.

Törene Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Bahattin Erbay, Yalova Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Uygur, Yalova İl Genel Meclis 1.Sıra Adayı Abdullah Gencer, il, ilçe ve belde teşkilatı ve partililer katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.