Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Memleket Partisi Belediye seçimlerine girecek mi?

Memleket Partisi Genel Başkanı geçtiğimiz günlerde yerel seçime ilişkin öneli açıklamalar yapacağını ve seçmenlerden 26 Ocak Cuma gününe kadar beklemelerini istemişti. Son olarak CHP Lideri Özgür Özel ile görüşen İnce’nin yerel seçimlerde CHP ile ittifak yapacağı konuşuluyordu. Muharrem İnce bugün saat 11.00’de kameralar karşısına geçerek 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin partisinin yol haritasını açıkladı. Peki, Memleket Partisi Belediye seçimlerine girecek mi? İşte bu sorunun cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2024 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2024 16:30
Kaynak: Hilal Baldemir
Memleket Partisi Belediye seçimlerine girecek mi?

Muharrem İnce yerel seçimlere 2 ay gibi kısa bir süre kala partisinin yerel seçimlerde izleyeceği yol haritasını duyurdu. CHP ile ittifak yapması beklenen İnce adeta ters köşe yaptı. Muharrem İnce yerel seçimlere dair aldığı önemli kararı bugün seçmenlere duyurdu. Birçok kişi İnce’nin CHP’den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağını konuşuyordu. Özel ve İnce görüşmesinin detayları da oldukça merak ediliyordu. Muharrem İnce yerel seçim planını bugün duyurdu. Peki, Memleket Partisi Belediye seçimlerine girecek mi? İşte merak edilen sorunun cevabı…

Seçimlere kısa süre kala gözler Muharrem İnce’ye çevrildi. İnce geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı üzerinden Cuma gününe dikkat çekerek önemli bir açıklama yapacağını söylemişti.

Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçime dair partisinin yol haritasını açıklamak üzere bugün kamera karşısına çıktı.

Konuşmasında CHP'ye ağır sözlerle yüklenen İnce "Türkiye'nin yeni bir nefese ihtiyacı vardır. O nefes üçüncü yoldur. Yolumuz, Türkiye'yi ayrıştıran değil birleştirenlerin yoludur. Türkiye'de her kesimden oy alma potansiyeli olan tek parti Memleket Partisi'dir. Girebildiğimiz her yerde seçime gireceğiz." dedi.

Muharrem İnce konuşmasının ardından partisinin yerel seçime girecek 13 adayını da duyurdu.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.