Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Parti Yalova Teşkilatı 2 ilçe ve 1 beldeyi açıkladı

İYİ Parti Teşkilatı, 31 Mart Mahalli İdareler seçimi öncesinde bir araya geldi ve Yalova’nın Armutlu, Çınarcık ve Kaytazdere adaylarını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2024 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2024 12:28
Kaynak: Murat Can Aytemur
İYİ Parti Yalova Teşkilatı 2 ilçe ve 1 beldeyi açıkladı

‘’Yalova İYİ Belediyecilik ile tanışacak’’ sloganıyla yola çıkan İYİ Parti Yalova Teşkilatı, 2 ilçe ve 1 belde de belediye başkan adaylarını açıkladı. Yerel seçimler yaklaşırken İYİ Parti’den kimlerin aday gösterileceği büyük merak konusu olmuştu. Yalova’da partilerin belediye başkan adaylarını açıklaması ardından, gözler İYİ Parti’ye çevrildi. 7 Şubat Çarşamba günü İYİ Parti Yalova Teşkilatı 2 ilçe ve 1 beldeyi açıkladı. Açıklanan ilçeler Armutlu, Çınarcık, Altınova olurken belde ise Kaytazdere oldu.

İYİ Parti Yalova Teşkilatı’nın yaptığı paylaşımda duyurduğu üzere, İYİ Parti’nin Armutlu İlçesi Belediye Başkan Adayı Mali Müşavir Şeker Ali Demirci, Çınarcık İlçesi Belediye Başkan Adayı Jeoloji Mühendisi Özge Yılmaz ve Kaytazdere Beldesinde ise Uluslararası İlişkiler/Dış Ticaret ile uğraşan Tarık Bağdat aday oldu. İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir açıklanan isimler sonrası yapmış olduğu açıklamada, ‘’Bizler şehrini seven, yaşadığı şehre hizmet etmek için yola çıkmış olan liyakatli kadrolarımız ile vatandaşımızın karşısına çıkacağız. İlçe ve belde belediye başkan adaylarımız hayırlı uğurlu olsun. Şüphem yok ki Yalova İYİ Belediyecilik ile tanışacak’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.