Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir, Bursa'da İki Önemli Ziyaret Gerçekleştirdi

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir Bursa’ya giderek, Bursa Osmangazi Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı olarak göreve başlayan Emre Tonaroğlu ve Araştırma ve Geliştirme Müdürlüğü’ne getirilen Serkan Cebeci’yi ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2024 01:22
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2024 01:22
Kaynak: Murat Can Aytemur
İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir, Bursa'da İki Önemli Ziyaret Gerçekleştirdi

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir, Bursa'ya yapmış olduğu ziyaretler kapsamında Bursa Osmangazi Belediyesi'nde göreve başlayan isimleri İnşaat Mühendisi Nevzat Çelikten ile birlikte ziyaret etti. Başkan Kendir burada öncelikle Bursa Osmangazi Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak atanan Emre Tonaroğlu'nu ziyaret etti. Ardından Araştırma ve Geliştirme Müdürlüğü'ne getirilen Serkan Cebeci ile bir araya geldi.

‘’Çalışmalarında kolaylıklar, üstün başarılar dilerim’’

Verimli görüşmelerle geçen ziyaretler sonrasında açıklamada bulunan İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir sözlerinde şu ifadelere yer verdi, ‘’Sosyal belediyecilikte örnek işlere imza atarak, hafta sonu açılışını yaptıkları Halk lokantasında 80 TL’ye yemek yedik, Genç Cafe’de de 4 kişi 180 TL’ye soğuk kahvemizi içtik. Tesis bünyesinde bulunan kütüphane ve çalışma alanlarını gezdik. Emek verenlere teşekkür ederim. Bilgi birikimleri ile uzun yıllar hizmet etikleri Yalova Belediyesi’nden sonra Bursa’da da güzel işler yapacaklarından hiç şüphe duymuyorum. Allah yollarını açık etsin. Çalışmalarında kolaylıklar, üstün başarılar dilerim.’’

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.