Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İyi Parti Yalova Genişletilmiş İl Divan Toplantısını gerçekleştirdi

İyi Parti Yalova Genişletilmiş İl Divan Kurulu toplantısı, Yalova Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda partili katılım sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2024 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2024 13:15
Kaynak: Murat Can Aytemur
İyi Parti Yalova Genişletilmiş İl Divan Toplantısını gerçekleştirdi

İyi Parti Genişletilmiş İl Divan Toplantısına, İyi Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir ve İlçe Başkanları; Nalan Aydoğan (Merkez), Funda Şatana (Çınarcık), Turgay Mutlu (Çiftlikköy), Ercan Sevinç (Termal), Savaş Aygül (Altınova), Nurettin Yaldız (Armutlu), İl ve İlçe Gençlik Politikaları başkanı A. Hazar AK ve kadın politikaları başkanlığı tarafından düzenlenen “Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’na” Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu, Genel İdare Kurulu Üyesi Cumali Durmuş, Teşkilat koordinatörü Adnan Sinan Çakıroğlu katılım sağladı.

Genel Merkez yöneticilerinin konuşmalarından sonra divan toplantısında, İyi Parti’ye yeni üye olan vatandaşlara rozetleri taktim edildi. Üye katılım töreninin ardından Parti İçi Eğitim Başkanı Ayşe Sucu sunumunu gerçekleştirerek, İyi Parti Yalova teşkilatına bilgilendirmelerde bulundu. Salondakilere hitap eden İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir,  İYİ Parti’nin Yalova’da ve Türkiye’de güçlü bir alternatif olduğunu, 31 Mart Yerel Seçimleri’ne hazır olduklarını ve halkın desteğini beklediklerini söyledi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.