Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Parti Yalova'da bir istifa daha

İYİ Parti Yalova İl Teşkilatı’nda istifa depremi sürüyor. Yalova Teşkilatı’nın çeşitli kademelerinde görev yapmış olan Nalan Aydoğan istifasını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 12:35
Kaynak: Murat Can Aytemur
İYİ Parti Yalova'da bir istifa daha

31 Mart Mahalli İdareler seçimi yaklaşırken İYİ Parti Yalova’da bir istifa daha gerçekleşti. Son zamanlarda gelen ardı ardına istifaların ardından, partinin Yalova Teşkilatı içerisinde çeşitli kademelerde görev yapmış olan Nalan Aydoğan’da istifasını bildirdi. Yapmış olduğu duyuruda,

‘’Kuruluşundan beri üyesi olduğum İyi Parti’de bugüne dek yönetim kademelerinde çeşitli görevler aldım. En son mevcut başkanın istifasından sonra yönetim kurulu kararıyla Merkez İlçe Başkanlığı’na seçildim. 2018 seçimlerinde milletvekilliği A. adaylık süreci yaşadım. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Genel Merkezin yürüttüğü yanlış olduğunu düşündüğüm politikalar sebebiyle ve inanmadığım bir yolu yürümek istemediğim gerekçesiyle bugün İyi Parti üyeliğimden istifa ettiğimi kamuoyuna bildirmek isterim’’ diye belirtti.

İYİ Parti’den istifasını duyuran Aydoğan devamında ise, ‘’2018 seçimlerinde beraber çalıştığımız insanları bugün düşman ilan etmek, 2023 Mayıs seçimlerinde cumhurbaşkanı adaylığını istediğimiz insanların bugün belediye başkanlığını beğenmemek, hiçe saymak ve kaybettirmek adına hareket etmek hiçbir etik kurala sığmamaktadır. 2024 Mart yerel seçimlerinde, il ve ilçeler bazında Atatürk’çü ve Milliyetçi tüm muhalefet partilerinin, hangi partiden olursa olsun güçlü olan adayın arkasında birleşmesi gerektiğine inanıyorum ki ben öyle yapacağım. Birçok partili arkadaşımın da böyle yaptığını biliyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.