Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Parti’den istifa edip BTP’ye katıldı

İYİ Parti Yalova il yönetiminden istifa eden iş kadını Sevgi Memiş, Bağımsız Türkiye Partisi’ne (BTP) üye oldu. Memiş’e parti rozetini BTP İl Başkanı Yüksel Durak taktı

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2024 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2024 14:16
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
İYİ Parti’den istifa edip BTP’ye katıldı

Bağımsız Türkiye Partisi, yerel seçim hazırlıklarına sahada devam ederken, yeni katılımlarla kadrosunu da güçlendirmeyi sürdürüyor. Son olarak, İYİ Parti il yönetiminden istifa eden iş kadını Sevgi Memiş, BTP’ye katıldı. Memiş’in üyelik kaydını yapan ve parti rozetini takan BTP İl Başkanı Yüksel Durak, “Partimize hoş geldin” dedi. Durak, “Partimize her gün yeni üyeler katılıyor ve aday müracaatları yapılıyor. Bağımsız Türkiye Partisi olarak her gün yükselen bir trende sahip oluyoruz. Halkımızın da Bağımsız Türkiye Partisi’nin ve Genel Başkan Hüseyin Baş’ın yapıcı muhalefetinden memnun olduğunu görüyoruz. Yerel seçimlerde de kayda değer bir başarı elde edeceğimizden eminiz ve yerel seçimlerde iyi bir netice alacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Memiş ise, BTP’ye katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Memiş, “Bağımsız Türkiye Partisi, Türkiye’nin gerçek sorunlarına çözüm üreten, milli ve yerli bir parti. Partinin vizyonu ve misyonu beni etkiledi. İYİ Parti’den istifa ederek BTP’ye katılmakla doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. BTP’nin yerel seçimlerde başarılı olacağına inanıyorum. Partime ve ülkeme hizmet etmek için elimden geleni yapacağım” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.