Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hulusi Aydemir, “Subaşı için vizyoner bir yönetim anlayışı sunacağız”

AK Parti Subaşı Belediye Başkan aday adayı Hulusi Aydemir, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi saha çalışmalarına hız verdi. Aydemir, esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek, belde için hedef ve projelerini paylaştı

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2023 06:17
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2023 06:17
Kaynak: Murat Can Aytemur
Hulusi Aydemir, “Subaşı için vizyoner bir yönetim anlayışı sunacağız”

AK Parti Subaşı Belediye Başkan aday adayı Hulusi Aydemir, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçime hazırlanıyor. Aydemir, aday gösterilmesi durumunda seçimi kazanacağına inandığını ve belediye başkanı seçildiğinde ise 32 yıllık devlet hizmeti tecrübesini Subaşı beldesi için kullanacağını söyledi.

Bu çerçevede esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek, belde için hedef ve projelerini anlatan Aydemir, “Subaşı ortak geçmişimiz, kültürümüz, birlikte kardeşçe yaşadığımız evimiz oldu. Subaşı için verilen hiçbir emeği heba etmeden, 32 yıllık devlet hizmetimiz ve idarecilik tecrübemizle vizyoner bir yönetim anlayışını beldemize kazandıracağız” dedi.

Beldenin sorunlarını bildiğini ve bu sorunların çözüme kavuşturulması için atılacak adımlarının ve projelerinin hazır olduğunu ifade eden Aydemir, “Beldemizin altyapı, ulaşım, eğitim, sağlık, kültür, spor, turizm gibi alanlarda gelişmesi ve kalkınması için çalışacağız. Beldemizin potansiyelini ortaya çıkaracak, vatandaşlarımızın refahını ve mutluluğunu artıracak projelerimizi hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Aydemir, AK Parti’nin hizmet siyasetinin bir temsilcisi olarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Subaşı’nın geleceği için çalışmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.