Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gürel Yalova Berberler ve Kuaförler Odası’nı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel ve ilçe örgütü Yalova Berberler ve Kuaförler Odası’nı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2024 03:51
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2024 03:51
Kaynak: Murat Can Aytemur
Gürel Yalova Berberler ve Kuaförler Odası’nı ziyaret etti

31 Mart Mahalli İdareler Seçimine doğru yaklaşırken ülke genelinde devam eden siyasi hareketlilik Yalova’da da etkisini sürdürmekte. Sıkmadık el bırakmayacağız diyen Gürel bu kapsamda pek çok yeri ziyaret etti. Ziyaretlerine devam edeceğini belirten ve ‘Vatandaşımızın içi rahat olsun, işin ehli geliyor’ diye belirten Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, saha çalışmaları kapsamında Yalova Berberler ve Kuaförler Odası’nı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette, Yalova ve gündeme dair konularda keyifli sohbet gerçekleştiren Gürel, aynı zamanda da sektöre dair konularda bilgi alarak sıkıntıları dinledi ve bu sıkıntılara çözüm olabilecek konular hakkında karşılıklı istişarelerde bulundu.

Gerçekleştirdiği Yalova Berberler ve Kuaförler Odası’nı ziyareti sonrasında sosyal medya hesabında bir paylaşım yapan Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel sözlerinde, ‘’ Yalova Berberler ve Kuaförler Odası’nı ziyaret ettik. Oda Başkanı Şenol Ulutürk ve oda yöneticileriyle yapacağımız çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunduk, misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.