Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gürel mimarlar ile bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, 31 Mart Mahalli İdareler seçimi öncesinde sürdürdüğü saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gürel bu kapsamda Yalova’nın çeşitli derneklerine ve oda temsilciliklerine ziyaretler gerçekleştiriyor, Yalova’yı Türkiye’nin en güzel kenti haline getirmek için planladığı projeler hakkında istişarelerde bulunarak fikir alışverişleri gerçekleştiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2024 01:47
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2024 01:47
Kaynak: Murat Can Aytemur
Gürel mimarlar ile bir araya geldi

Yalova’da mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak sıkmadık el bırakmayacağını söyleyen Gürel, TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Yalova Temsilciliği’ni ziyaret ederek Başkan Cevdet Taner ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kent sorunları ve çözümleri konusunda sohbet gerçekleştirdi. Yalova ve gündem hakkında istişarelerde bulunarak fikir alışverişleri gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel ifadelerinde, ‘’ TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Yalova Temsilciliği’ni ziyaret ettik. Başkanımız Cevdet Taner ve yönetim kurulu üyeleriyle kent sorunlarımız ve çözümleri konusunda son derece verimli bir sohbet gerçekleştirdik’’ diye belirtti ve ‘’Daha iyi daha güzel bir Yalova için her zaman yorulmak nedir bilmeden çalışacağız’’ dedi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.