Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gürel Makine Mühendisleri ile bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, TMMOB Makina Mühendisleri Odası Yalova Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2024 03:16
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2024 03:16
Kaynak: Murat Can Aytemur
Gürel Makine Mühendisleri ile bir araya geldi

Adaylığı kesinleştiği günden itibaren hızlı bir şekilde saha çalışmalarına başlayan Gürel, bu kapsamda Yalova’da mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak vatandaş ile bir araya geliyor. Sık sık sahada çalışmalar gerçekleştiren Gürel aynı zamanda dernek ve oda temsilciliklerini de ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. ‘İşin ehli geliyor’ sloganıyla Yalova’yı Türkiye’nin en güzel şehri haline getireceğim diyen Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, saha çalışmalarında gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında son olarak TMMOB Makina Mühendisleri Odası Yalova Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Kazım Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri ile verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirten Gürel, Yalova’da sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi alarak istişare etti ve karşılıklı fikir alışverişlerinde bulundu. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son bulurken, Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, ‘’Akademik odalarımızla iş birliği içerisinde kenti yöneteceğiz, Yalova’yı Türkiye’nin en güzel kenti haline getireceğiz’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.