Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gürel İstanbul Caddesi'nde vatandaş ile bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel saha çalışmaları kapsamında, Yalova’nın Merkez İlçesine ait olan İstanbul Caddesi’ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2024 02:51
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2024 02:51
Kaynak: Murat Can Aytemur
Gürel İstanbul Caddesi'nde vatandaş ile bir araya geldi

Gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlar ile bir araya gelen Gürel, seçimi kazandığı taktirde hayata geçirmek istediği plan ve projeler ile alakalı olarak vatandaşa bilgilendirme çalışması yaptı. Mahalle mahalle, sokak sokak gezerek saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gürel, gerçekleştirdiği İstanbul Caddesi ziyaretinde esnafa hayırlı işler dilemeyi de ihmal etmedi. Yalova’nın en işlek caddelerinden biri olan İstanbul Caddesi’nde saha çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel esnafın sıkıntılarını ve sorunlarını dinlerken bir yandan da bu sıkıntılara çözüm olabilecek çalışmalar hakkında karşılıklı istişarelerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, gerçekleştirdiği İstanbul Caddesi ziyareti sonrasında yapmış olduğu açıklamada, ‘’ Şehir merkezimizde esnaf ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Partililerimizle birlikte esnafımıza hayırlı işler diledik ve yapacağımız projeleri aktardık. İstanbul Caddesi üzerinde vatandaşlarımızı dinliyoruz ve koltuğu asıl sahibine geri vereceklerini anlıyoruz. Sabret Yalova! İşin ehli geliyor, güzel günler göreceğiz’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.