Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gürel İsmet Acar Caddesi'nde vatandaş ile buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, İsmet Acar Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirerek vatandaş ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2024 05:19
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2024 05:19
Kaynak: Murat Can Aytemur
Gürel İsmet Acar Caddesi'nde vatandaş ile buluştu

31 Mart Mahalli İdareler seçimi yaklaşırken Yalova’da seçim hareketliliği son sürat devam ediyor. Gerek çektiği videolar gerekse de yaptığı paylaşımlar ile gündemden düşmeyen Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, aralıksız olarak saha çalışmalarını sürdürüyor. ‘’Mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak sıkmadık el bırakmayacağız, işin ehli geliyor’’ diyerek yoluna devam eden Gürel, saha çalışmaları kapsamında İsmet Acar Caddesi esnafı ile bir araya geldi. Gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde vatandaş ile yerel seçimler hakkında istişarelerde bulunan Gürel, aynı zamanda göreve geldiği taktirde gerçekleştirmeyi planladığı projelerinden bahsetti.

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, İsmet Acar Caddesi, esnaf ziyaretleri sonrasında yapmış olduğu paylaşımda, ‘’ Esnaf ziyaretlerimize devam ediyoruz. İsmet Acar Caddesi’ndeyiz. Esnafımızın dertlerini, sorunlarını çok iyi biliyoruz ve çözmeye geliyoruz’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.