Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gürel gece gündüz vatandaşla bir arada

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, akşam saatlerinde Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde vatandaş ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2024 03:17
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2024 03:17
Kaynak: Murat Can Aytemur
Gürel gece gündüz vatandaşla bir arada

31 Mart Mahalli İdareler seçimi adına sahaya çıkan adaylar mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak vatandaş ile bir araya gelmeye devam ediyor. Saha çalışmaları kapsamında sokakta sık sık kendisine rastlanan Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, son olarak, Yalova’nın Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluştu.

Gürel gerçekleştirdiği Gaziosmanpaşa Mahallesi ziyaretinde esnafa hayırlı işler diledi sonrasında ise sıcak çay eşliğinde vatandaşa seçim çalışmaları ve projeleri hakkında bilgilendirme çalışması yaptı. Göreve geldiği taktirde nasıl bir belediyecilik ile karşılaşacaklarını vatandaşa anlatan Gürel aynı zamanda da vatandaşın sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri hakkında karşılıklı istişarelerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, ‘’İşin ehli geliyor’’ sloganı ile devam ettiği saha çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği Gaziosmanpaşa Mahallesi ziyareti sonrasında yapmış olduğu paylaşımda, ‘’ Çalışmalarımızı gece geç saatlere kadar sürdürüyoruz. Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Mahallemize ve Yalova’ya yapacağımız çalışmaları aktardık’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.