Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gürel Arabacılar Sokak'ta esnafı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, Arabacılar Sokak esnafını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2024 00:42
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2024 00:42
Kaynak: Murat Can Aytemur
Gürel Arabacılar Sokak'ta esnafı ziyaret etti

Yalova’da seçim atmosferi devam ediyor. Adaylar saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Adaylar farklı mahallelerde, farklı sokaklarda esnaf ve vatandaş ile bir araya gelerek seçim süreci ve sonrasına dair olan projelerinden bahsediyor. Saha çalışmaları kapsamında sahada aktif rol oynayan Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, Yalovalıların tabiriyle Matbaacılar Sokağı olarak bilinen, Arabacılar Sokak’ta esnafı ziyaret etti, vatandaşla bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi ve bu sıkıntılara çözüm yolu olabilecek projelerinden bahsetti.

Arabacılar Sokak’ta vatandaş ile bir araya gelen Gürel, gerçekleştirdiği ziyaretler sonrasında bir kısa bir açıklamada bulundu. Gürel sözlerinde, ‘’ Arabacılar Sokak ve çevresindeyiz. Saha çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle matbaacı ve reklamcı esnafımızın bulunduğu sokakta vatandaşlarımızla buluştuk’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.