Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gürel, 2. Yüzyıl Değişim Kurultayı’na katıldı

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, CHP Genel Merkezi tarafından Ankara'da düzenlenen ‘İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı’na katıldı. Kurultayda CHP'nin lider kadrolarıyla birlikte Türkiye'nin geleceğine yönelik önemli mesajlar verildi

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 13:04
Kaynak: YALOVA HAYAT
Gürel, 2. Yüzyıl Değişim Kurultayı’na katıldı

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Ankara ATO Congresium Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in liderliğinde düzenlenen İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı’na katıldı. 81 ilin il başkanları, CHP’li belediye başkanları ve partinin üst düzey yöneticilerinin yer aldığı kurultayda, CHP'nin geleceğe yönelik vizyonu ele alındı.

Kurultayda konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Türkiye’nin birinci partisi olma konumunu vurguladı. Özel, “CHP değişecek, Türkiye değişecek. Bizim kurultaylarımız liderlerden talimat alan değil, liderlere ve kadrolara talimat veren kurultaylardır” dedi. Ayrıca, 31 Mart seçimlerinde CHP'den ayrılarak bağımsız aday olanların partiye alınmayacağını belirterek, "Bu partinin karşısında adaylaşanlar, bir daha burada görev almayacaklar" ifadelerini kullandı.

Kurultayla ilgili bir değerlendirme yapan Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ise şunları söyledi; “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in liderliğinde, Cumhuriyet Halk Partimizin ‘İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı’ için Ankara’daydım. Cumhuriyet Halk Partisi olarak yerelde başlattığımız coşkulu yürüyüş, genele devam edecek ve Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’mizin birinci partisi olacak. Türkiye’mizin aydınlık yarınlarına sizlerle birlikte kavuşacağız.”

Kurultay, partinin gelecek vizyonunun şekillendirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.