Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Emre Çandır ''Zahmetsiz rahmet olmadığını çok iyi biliyoruz''

Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı olan Kürşat Emre Çandır, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile yaptığı görüşme sonrası açıklamalarda bulundu. Çandır sözlerinde seçim çalışmaları ile alakalı bilgilendirmede bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2024 00:13
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2024 00:13
Kaynak: Murat Can Aytemur
Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Emre Çandır ''Zahmetsiz rahmet olmadığını çok iyi biliyoruz''

31 Mart mahalli idareler seçimi yaklaşırken, ülke genelinde olduğu gibi Yalova’da da siyasetin nabzı yükselmeye devam ediyor. Adaylar seçim öncesi vaatlerinden bahsediyor, saha çalışmaları gerçekleştiriyor ve halk ile buluşuyor. Şüphesiz ki seçim önü en çok açıklamalarda bulunan isimlerden birisi de Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Eczacı Kürşat Emre Çandır oldu. Çandır sık sık yaptığı açıklamalarla Yalova Halkına seslendi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile Yalova Hakkında istişarelerde bulunan Belediye Başkan Adayı Kürşat Emre Çandır yapmış olduğu açıklamada, ‘’ Genel Başkanımız Sn. Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile Yalovamız ile ilgili geniş kapsamlı bir değerlendirme gerçekleştirdik. Mahalle mahalle güçlü ve zayıf yönlerimizi mercek altına aldık. Seçim sürecinde kullanacağımız materyaller, stratejik hamleler ve bolca motivasyonla Cennet Yalovamıza döndük. Yalova Belediye Başkanlığı için son ana kadar çarpışacağız. Zira, zahmetsiz rahmet olmadığını çok iyi biliyoruz’’ ifadelerine yer verdi ve seçim çalışmalarına tam gaz devam edileceğinin bilgisini verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.