Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gelecek Partisi İl Başkanı Çandır, “Mehmet Başkan ve ekibinden umutluyum”

Gelecek Partisi Yalova İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’i çalışmadığı gerekçesiyle eleştirenlere tepki göstererek, “Değerlendirme yapmak için en az bir yıl beklemek gerektiğini düşünüyorum.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 00:16
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 00:16
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Gelecek Partisi İl Başkanı Çandır, “Mehmet Başkan ve ekibinden umutluyum”

Geçmiş dönem Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un kenti geliştiren çalışmalarını takdirle karşılayan ancak tamamlanmayan çalışmalarını da eleştirmeyi ihmal etmeyen Gelecek Partisi Yalova İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, Mehmet Gürel’i görevinin 2’nci ayında çalışmadığı gerekçesiyle eleştirenlere yanıt verdi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Başkan Çandır, “Henüz 66’ncı günde eleştiren arkadaşlara, hakkaniyet ve sabr-ı cemil niyaz ediyorum.” dedi.

“Bir projenin devamı için 65 değil, 650 gün beklenebiliyormuş”

4 yıl maaş aldıkları kurumun kapısından geçmeyen belediye çalışanlarının şimdi gün saydığını dile getiren Kürşat emre Çandır, bir projenin devamı için 65 değil, 650 gün beklenebildiğini hatırlattı. Çandır, “Bir 65 gün muhabbetidir gidiyor. İki ayı az geçtik, homurdanmalar başladı. Mehmet Gürel YBB seçileli şunun şurasında iki ayı az geçti. Rahmetli Demirel bile, 500 gün istememiş miydi? Bu ne acele hocam? Ama homurdanan kesimleri tanıyoruz az çok. Seçim öncesi tavırlarını kimlerden yana koyduklarını da biliyoruz. 4 yıl takım elbise kravat gezip, açılışta kurdele takibi yapıp, maaş aldıkları kurumun kapısından geçmeyen arkadaşlar, gün sayıyor 65, 66, 67 diye. İnsaf edin, adil olun, adaletli olun. Mustafa Başkanı yeri geldi eleştirdim, yeri geldi alkışladım. TOKİ - Uygulama Oteli arasındaki bisiklet yolu yapılınca beğenilerimizi sosyal medyada paylaştım. Ancak aynı bisiklet yolu, Vefa Başkanın 2. döneminde Kasım ayında başladı, Vefa Başkan görevden el çektirilince 2 yıl faaliyete geçmesi için beklendi.  Demek ki, bir projenin devamı için 65 değil, 650 gün beklenebiliyormuş.” şeklinde eleştiride bulundu.

“Halk Ekmek için 5 bin imza topladık ama 2 yılda bir arşın yol kat edilmedi”

Belediyede işten çıkarılan isimleri gündeme getirenlerin önce AK Partili Menemen Belediyesi'ne bir bakması gerektiğini hatırlatan İl Başkanı Çandır, Mehmet Gürel’i eleştirmek için henüz çok erken olduğunu vurgulayarak en az 1 yıl beklenmesi gerektiğini kaydetti. Çandır, “Tam 2 yıl önce bu aylarda, Halk Ekmek için 5 bin imza topladık. Bu kampanyaya Sayın Tutuk ve arkadaşları da imza verdi ama 2 yılda bir arşın yol kat edilmedi. Örnekleri arttırabiliriz. Yıllardır onarılmayan Yürüyen Köşk iskelesi, çöktü çökecek durumda olan Bad Godesberg mini liman çevrel çemberi, söz verildiği tarihte bitirilmeyen Millet Bahçesi, Su Sporları Merkezi, Yalova Lisesi, tabelası bir garip Yalova Devlet Hastanesi gibi. Mehmet Başkan ve ekibini eleştiren arkadaşlar, çok erken başladınız. İşten çıkarılan isimleri gündeme getirenler de AK Partili Menemen Belediyesi'ne bir bakın mesela. Sözleşmeli personelin durumu ne yazık ki tüm Türkiye'de aynı. Ben Mehmet Başkan ve ekibinden umutluyum. Umutlu olmak istiyorum. İyi düşünüyorum, iyi olsun inşallah. Değerlendirme yapmak için en az bir yıl beklemek gerektiğini düşünüyorum.  Henüz 66’ncı günde eleştiren arkadaşlara da hakkaniyet ve sabr-ı cemil niyaz ediyorum.” açıklamasında bulundu.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.