Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fazlaca, “Eğitime Destek Geleceğe Destek anlayışı ile yola çıktık”

CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, 31 Mart yerel seçimleri sürecinde “en önemli projelerimizden ilki” diyerek bahsettiği Eğitim ve Gelişim Projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2024 00:54
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2024 00:54
Kaynak: Murat Can Aytemur
Fazlaca, “Eğitime Destek Geleceğe Destek anlayışı ile yola çıktık”

Cumhuriyet Halk Partisi Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde saha çalışmalarını sürdürmeye devam ederken aynı zamanda gerçekleştirmek istediği projeler hakkında açıklamalarda bulunuyor. Yenilikçi eğitim programları projeleri ile, sanatsal etkinlikler ve kültürel mirası koruma çabaları doğrultusunda Altınova’yı daha iyi hale getirmek istediklerini vurgulayan Fazlaca, Eğitim ve Gelişim projeleri ile eğitim alanında çalışmalar sürdüreceğinin müjdesini verdi.

‘’En önemlisi eğitim ve gelişim’’

Cumhuriyet Halk Partisi Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, 5 ana başlık altında topladığı projelerinden ilki ve en önemlisi olarak bahsettiği, Eğitim ve Gelişim Projelerinden bahsetti. Fazlaca “Altınova’daki ilkokul ve ortaokula giden çocuklarımızın beslenme ihtiyacı, belediyemizin aş evini daha aktif hale getirerek öğle yemeklerini karşılayacağız. Her okula iki tane temizlik görevlisi istihdam edecek olup, okulların temizlik ve kırtasiye malzemeleri belediyemizce karşılanacaktır. Öğrencilerimizin eğitim hayatlarına destek olmak için bir etüt merkezi, LGS ve Üniversiteye hazırlık kurslarını belediyemiz bünyesinde hayata geçireceğiz. 3-6 yaş çocuklarımız için oyun evi, kreş ve anaokulu projesinin adımlarını atacağız. Çocuk Sanat Okulu ile müzik ve gösteri sanatları kurslarıyla çocuklarımıza piyano, bağlama, gitar, keman, halk oyunları, modern dans kursları ve drama kursları açarak sanatla ve müzikle buluşmasına vesile olacağız” ifadesinde bulundu.

‘’Ağaç yaşken eğilir’’

Yasemin Fazlaca, ağaç yaşken eğilir düşüncesi ile küçük yaş gruplarından başlayıp, sınav gruplarına kadar ayrı ayrı İngilizce kursları açılacağını vurguladı ve “Çocuklar ve gençlere İngilizce kursları açarak, YKS dil sınavına, TOEFL ve IELTS sınavlarına hazırlayacak kurslar açacağız. Eğitime destek geleceğe yatırım anlayışı ile öğrencilerimizin ve velilerimizin yanında olan bir belediye başkanı olacağım” açıklamasında bulundu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.