Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fahrettin Yıldız ve Sami Tuşik, Ak Parti İl Başkanı Güçlü’yü ziyaret etti

Önceki Dönem Yalova Belediyesi Meclis Üyesi Fahrettin Yıldız ve Sosyal Sigortalar Kurumu (SGK) İl Müdür Yardımcısı Sami Tuşik, AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü’yü makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2024 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2024 15:48
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Fahrettin Yıldız ve Sami Tuşik, Ak Parti İl Başkanı Güçlü’yü ziyaret etti

Önceki Dönem Yalova Belediye Meclis Üyesi Fahrettin Yıldız, gerçekleştirdiği ziyaretleri kapsamında son olarak AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü’yü ziyaret etti. Önceki Dönem Belediye Meclis Üyesi Fahrettin Yıldız, Güçlü ile gerçekleştirdiği görüşmede, Yalova Belediyesi’nin yeni dönem çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

Yıldız’ın ziyaretinin ardından SGK İl Müdür Yardımcısı Sami Tuşik de, AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü’yü ziyaret etti. Tuşik, AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ile SGK’nın yeni dönem planlaması ve çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Daha sonra SGK İl Müdür Yardımcısı Sami Tuşik, Başkan Güçlü’ye misafirperverliği ve hoş sohbeti adına teşekkür etti. Görüşmelerin sona ermesinin ardından Başkan Güçlü kendisini ayrı ayrı ziyaret eden Yıldız ve Tuşik’e nezaketleri için teşekkür etti.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.