Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DP Yalova Kadın Kolları Görener başkanlığında toplandı

Demokrat Parti (DP) Yalova Kadın Kolları, Ekim ayı yönetim kurulu toplantısı için bir araya geldi. Toplantı İl Başkanı Zehra Görener başkanlığında gerçekleştirildi, Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan’da toplantıya katılan isimler arasında yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 06:46
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 16:14
Kaynak: Murat Can Aytemur
DP Yalova Kadın Kolları Görener başkanlığında toplandı

DP Yalova Kadın Kolları, Ekim ayı yönetim kurulu toplantısını, İl Başkanı Zehra Görener'in başkanlığında düzenledi. Toplantıya; Kadın Kolları başkanı Seyhan Hocaoğlu, Taşköprü Belediye Meclis Üyesi Sema Unan, Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan ve parti üyeleri katılım sağladı. Kadın Kolları üyeleri, gündemdeki konular ve parti politikaları hakkında istişarelerde bulunarak, yerel ve ulusal düzeydeki gelişmeleri değerlendirdi.

Başkan Arslan’dan anlamlı jest

Görener, toplantının açılışında kadınların siyasetteki rolüne vurgu yaptı ve kadınların siyaset içerisinde aktif rol oynamalarının öneminin büyük olduğuna değinerek üyeler ile sohbet gerçekleştirdi. Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan ise belde genelinde yürütülen ve önümüzdeki günlerde hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar hakkında partililerine detaylıca bilgi verdi. Başkan Arslan burada parti üyelerine anlamlı bir jest yaparak hediye takdiminde bulundu ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Katılımın yoğun olduğu toplantının verimli geçtiğini ifade eden Görener, katılımcılara teşekkür etti. Toplantı, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile birlikte son buldu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.